Stel uw vraag direct
U krijgt zo snel mogelijk antwoord
Instagram LinkedIn

Pensioenluch van VvPj

Afgelopen woensdag vond de laatste Pensioenluch van VvPj van dit jaar plaats. De lezing werd dit keer gegeven door Rosa d'Adelhart Toorop (Senior Associate Retirement and Pensions bij PWC) en ging over Wet bedrag ineens, RVU en pensioensparen. Ingezoomd werd op de invoering van de gedeeltelijke uitkering van een bedrag ineens op de pensioendatum. De presentatie staat hieronder.

Presentratie Bedrag ineens - Pensioenlunch 1 december 2021
 

Aansluitend vond (voor degenen die zich daarvoor hadden opgegeven bij de VULA) de Actualiteitenlezing Pensioenrecht van VULA plaats. De lezing ging dit keer over de Wet toekomst pensioenen. De presentaties staan hieronder:

PPT_De Boer

PPT_Schop

PPT_Koper

PPT Lutjens

 

VULA heeft al de data bekend gemaakt waarop de VULA actualiteitenlezingen Pensioenrecht 2022 plaatsvinden: 16 maart 2022, 29 juni 2022, 28 september 2022 en 7 december 2022 (alle lezingen zijn op woensdag). Volgens VULA is opgave daarvoor nog niet mogelijk. Houd dus de VULA-website in de gaten. Zoals gebruikelijk zullen op genoemde dagen ook de VvPj Pensioenlunches 2022 plaatsvinden. 

 

 Lid worden

De Vereniging van Pensioenjuristen organiseert regelmatig pensioenlunches om met vakgenoten van gedachten te wisselen over actuele onderwerpen in het vakgebied.

Onderhouden van vakbekwaamheid

De pensioenlunches staan in het teken van het onderhouden van de vakbekwaamheid en het actualiseren van kennis op het gebied van pensioenrecht. 

Jaarcongres

Daarnaast organiseren we jaarlijks een groot congres: voor leden, maar ook voor andere deskundigen die met pensioenen en het pensioenrecht te maken hebben.

Vragen?

Neem contact op met ons secretariaat.

Of kijk op de pagina Lid worden »

Copyright © 2022 Vereniging van Pensioenjuristen | Disclaimer » | Privacy Statement » | Sitemap »